Katteriet

 

Cosima - Hugo - Flavia

 

Falstria's er et ganske lille siameseropdræt, der har eksisteret siden 1989. Efter i en periode at have været ramt af uheld, holder jeg pause fra opdrættet, men jeg håber en dag at vende tilbage.

Jeg lægger meget stor vægt på mit daglige liv sammen med kattene. De skal først og fremmest have det godt. Det er ikke altid let at forene kærligheden til dyrene med det at opdrætte, og for mit vedkommende har det betydet, at det kun er blevet til ganske få kuld killinger i årenes løb.

Jeg har importeret hunkatte fra Holland, Tyskland og Norge for at yde min skærv til racens genetiske mangfoldighed. Jeg har beholdt døtre fra dem alle, og jeg har solgt til andre opdrættere, som jeg på længere sigt kan hente nye hunner hjem fra.

Mit mål er at lave stamtavler, der udelukkende indeholder siamesere. Jeg har i øjeblikket en linje, der er helt ren, og en, hvor orientalerne ligger meget langt tilbage.

Clair Renaissance - Clemente

Kattene går overalt i huset og om sommeren også på terrassen, der er indhegnet som fælles løbegård for dyr og mennesker. Sådan er vi enige om, at vi gerne vil have det, kattene og jeg, og jeg har besluttet, at jeg ikke vil sælge killinger til hjem, hvor de skal have lov til at løbe frit.

Clemente - Penny - Clair Renaissance

Cosima - Vilma - Fennimore

 

e-mail: loneebbesen@cattery-falstria.dk

URL: www.cattery-falstria.dk